Lundberg

Du är nu: Media  »  Nyheter

Sarsys kommer att marknadsföra Lundbergarna

6.10.2017

Scandinavian Airport and Road Systems AB (publ) (Sarsys) utvidgar sin produktportfölj genom att teckna ett återförsäljaravtal med Lundberg Hymas AB, Skellefteå. Lundberg Hymas tillverkar multimaskiner/ redskapsmaskiner av väldigt hög kvalité. 

Sarsys kommer att marknadsföra multimaskinerna med tillbehör till alla flygplatser runt om i världen utanför Norden och Baltikum. Med detta avtal ökar Bolaget sin närvaro inom området för produkter till flygplatsernas färdområde och multimaskinerna är ett mycket bra komplement till Sarsys världsledande flygsäkerhetsutrustning såsom friktionsmätning och digitala banrapporteringssystem.

Sarsys deltar på Inter Air mässan i München i nästa vecka och kommer där kunna presentera det nya produktsortimentet för internationella kunder.

För mer information kontakta 

Mikael Ehrman, VD på telefon +46 70 845 5182 alternativt e-post me@sarsys.se eller
Max Kvickström, export director telefon +46 70 418 2604  e-post max.kvickstrom@lannentractors.se                                                                                      

Scandinavian Airport and Road Systems AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Moderbolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017. I gruppen finns även dotterbolaget Tradewind Aero AB. Mer information finns på www.sarsys.se och www.ngm.se


« Tillbaka